• Portada

De VGAFIB

Cursos estiu 2018 -- 13 juny 2018

[modifica] Ja estan aquí els cursos d'estiu de VGAFIB!

Aquest quadrimestre tenim els seguents cursos!

  • Curs de jocs multijugador online amb Node.js (25-29 juny, matins i tardes)
  • Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D (11-25 juliol, matins)
  • Curs d'il·lustració en 2D orientada en videojocs (11-25 juliol, tardes)

Nova web cursos -- 2 gen 2018

[modifica] Tenim una nova pagina web per els cursos

Podeu consultar tota la informacio sobre els nous cursos en:

cursos.vgafib.com

[modifica] Contacte: formacio@vgafib.com

Cursos estiu 2017 -- 6 abr 2017

[modifica] Ja estan aquí els cursos d'estiu de VGAFIB!

Aquest quadrimestre tenim els seguents cursos!

  • Curs de creació de Videojocs per GameBoy Advance
  • Curs d'il·lustració en 2D orientada en videojocs
  • Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D
  • Curs d'introducció a la programació de videojocs amb SFML

Cursos d'hivern 2017 -- 2 gen 2017

Ja estan aquí els cursos d'hivern de VGAFIB!

Aquest quadrimestre portem tres cursos!

El primer és, com altres anys, el Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D, on aprendràs a fer els teus jocs 3D o 2D utilitzant el motor Unity 3D, un motor cada vegada més utilitzat en el món comercial i indie.

L'altre curs que oferim aquest quadrimestre és el Curs de creació de Videojuegos per GameBoy Advance. Una gran consola de la infancia que ha estat amb nosaltres desde ben petits.

I per ultim, pero no menys important, Curs de Jocs Multijugador Online amb Node.js. Un curs on ensenyarem a crear i prototipar experiències multijugador online per a qualsevol plataforma.


Cursos d'estiu 2016 -- 13 juny 2016

Ja estan aquí els cursos d'estiu de VGAFIB!

Aquest quadrimestre portem dos cursos! El primer és, com altres anys, el Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D, on aprendràs a fer els teus jocs 3D o 2D utilitzant el motor Unity 3D, un motor cada vegada més utilitzat en el món comercial i indie.

I el altre curs que oferim aquest quadrimestre és un curs de HTML5 amb l'objectiu d'aprendre a crear un joc multijugador online fent servir un navegador HTML5 com a client i permetent poder jugar-hi desde mobil i PC. No t'ho perdis!


Cursos d'hivern 2016 -- 30 des 2015

Ja estan aquí els cursos d'hivern de VGAFIB!

Aquest quadrimestre portem dos cursos! El primer és, com altres anys, el Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D, on aprendràs a fer els teus jocs 3D o 2D utilitzant el motor Unity 3D, un motor cada vegada més utilitzat en el món comercial i indie.

I el altre curs que oferim aquest quadrimestre és el Curs d'introducció a la programació de videojocs amb SFML. SFML és una llibreria multimèdia amb la qual podràs desenvolupar jocs 2D de forma molt senzilla amb coneixements bàsics de programació. No t'ho perdis!


Cursos d'estiu 2015 -- 26 maig 2015

Ja estan aquí els cursos d'estiu de VGAFIB!

Aquest quadrimestre portem dos curos!

Un curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D, on aprendràs a fer els teus jocs 3D o 2D utilitzant el motor Unity 3D, un motor cada vegada més utilitzat en el món comercial i indie. I un nou curs de HTML5 amb l'objectiu d'aprendre a crear un joc multijugador online fent servir un navegador HTML5 com a client i permetent poder jugar-hi desde mobil i PC.


Cursos d'hivern 2015 -- 12 gen 2015

Ja estan aquí els cursos d'hivern de VGAFIB!

Aquest quadrimestre portem tres cursos! El primer és, com altres anys, el Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D, on aprendràs a fer els teus jocs 3D o 2D utilitzant el motor Unity 3D, un motor cada vegada més utilitzat en el món comercial i indie.

El segon curs que oferim aquest quadrimestre és el Curs d'introducció a la programació de videojocs amb SFML. SFML és una llibreria multimèdia amb la qual podràs desenvolupar jocs 2D de forma molt senzilla amb coneixements bàsics de programació. No t'ho perdis!

Per últim tenim un curs d'il·lustració en 2D impartit per una graduada en Belles Arts, orientat cap a la creació de contingut per a ús en videojocs. Cal remarcar que per venir a aquest curs cal una tableta Wacom d'il·lustració o similar!


Game Jam Barcelona 2015 -- 4 des 2014

Cropped-gamejambcn2015header.png


Com cada any, VGAFIB organitza la Game Jam Barcelona, un event part de la Global Game Jam. La Jam consisteix en desenvolupar un prototip de videojoc, segons un tema que s'anuncia a l'inici, en 48 hores. Aquest any tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de Gener. Any rere any, la participació ha crescut notablement. I tu, hi participaràs aquest any? T'hi esperem!


Fira d'Associacions 2014 -- 16 set 2014

Demà tindrà lloc la Fira d'Associacions al Campus Nord de la UPC, a la Plaça de Telecos.

Com cada any, VGAFIB hi serà present, de 11h a 18h. Veniu, i podreu jugar a molts dels videojocs que hem fet darrerament, conèixer i parlar amb els membres de l'associació i, si voleu, apuntar-vos!

Us hi esperem!

Cursos d'Estiu 2014 -- 2 juny 2014

Ja estan aquí els cursos d'estiu de VGAFIB!

Aquest quadrimestre portem dos cursos, un d'ells completament nou! El primer és, com altres anys, el Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D, on aprendràs a fer els teus jocs 3D o 2D utilitzant el motor Unity 3D, un motor cada vegada més utilitzat en el món comercial i indie.

El nou curs que oferim aquest quadrimestre és el Curs d'introducció a la programació de videojocs amb SFML. SFML és una llibreria multimèdia amb la qual podràs desenvolupar jocs 2D de forma molt senzilla amb coneixements bàsics de programació. No t'ho perdis!


Ja s'acosta FestaFIB! -- 26 abr 2014

FestaFIBLogo.png

Queden menys de dues setmanes pel gran esdeveniment!

La festa de la nostra facultat torna un any més! Com cada any, carregada amb tota mena d'activitats i nosaltres VGAFIB hi serem allà per tal que us ho passeu genial jugant als jocs que han fet els nostres membres,

o competint als tornejos de videojocs* que ens encarreguem d'organitzar per a vosaltres!


Dia: Divendres 9 de Maig.

Lloc: Campus Nord UPC - Plaça de la FIB i voltants (Metro L3 - Palau Reial / Bus 33 - Av de l'Exèrcit-Trias i Giró).

Hora: A partir de les 9 del matí i fins que duri!

Us hi esperem!


*Més endavant anunciarem quins seran els tornejos que durem a terme aquest any, així com els possibles petits premis per als guanyadors d'aquests.


PD: Si esteu interessats en convertir-vos en membres de VGAFIB només cal que ens ho digueu a algún dels membres que hi serem per allà i estarem encantats d'informar-vos de tot i resoldre els dubtes que pogueu tenir ;)

Cursos d'Hivern 2014 -- 30 des 2013

S'ha obert la inscripció als cursos VGAFIB d'Hivern 2014!

Una vegada més, arriben els cursos de VGAFIB. Aquest quadrimestre, tornem a oferir un curs de introducció al desenvolupament de videojocs, amb Unity 3D, i un de desenvolupament de videojocs multijugador en HTML5.

Podeu trobar més informació i inscriure-us aquí.

Poster-UnityWinter2014 COLOR.pngCartel-curs-html5-hiv2014.jpg


Cursos d'Estiu 2013 -- 5 juny 2013

S'ha obert la inscripció als cursos VGAFIB d'Estiu 2013!

Un cop més, arriben els cursos de VGAFIB. Aquest quadri, tornem a oferir un curs de introducció als videojocs amb Unity3D. A més a més, oferim dos cursos nous: un sobre desenvolupament de videojocs multijugador en HTML5, i un altre sobre creació de gràfics 2D per a videojocs.

Podeu trobar més informació i inscriure-us a Cursos d'Estiu 2013

4 membres d'VGAFIB guanyadors de Wiideojuegos! -- 5 juny 2013

Nicolás Delgado Barnosell, Héctor Candón Arenas, Natalia Guerrero Hernández i Ferran Bertomeu Castells, tots membres d'VGAFIB van recollir el premi com a guanyadors de Wiideojuegos 2012 el passat 22 de maig a la UPM!

Wiideojuegos 2012.jpg

El concurs tractava de realitzar un videojoc que utilitzes els comandaments de la consola Wii o wiimotes per a jugar-hi.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de Wiideojuegos

El videojoc guanyador que van presentar va ser:

PosterETYLT.png

Every Time You Lose Time

Every Time You Lose Time és un joc ràpid 2D tipus SSB en el que has de competir amb els teus amics per a mantenir-te viu més estona que ells! Va estar realitzat amb Unity3D expressament per la competició.

Tràiler


Podeu veure tots els jocs que hi van participar al canal de Youtube oficial de Wiideojuegos

A VGAFIB per segona vegada ens hem presentat a Wiideojuegos, aquest any amb 2 projectes diferents, i és la segona vegada que en sortim premiats!

Nous cursos d'VGAFIB! -- 16 maig 2013

Aquest quadrimestre estem preparant nous cursos per a tothom qui hi estigui interessat en el camp de la programació i disseny de videojocs!

Estem treballant en per presentar-vos aquest estiu:

  • Curs d'introducció a Unity3D com tots els quadrimestres, i aquest quadri amb contingut renovat de Unity 4!
  • Curs d'introcucció al desenvolupament de videojocs multijigador en HTML5 amb canvas, node.js i socket.io!
  • Curs d'introducció a gràfics 2d per a videojocs with wacom everything looks better :D

Estigueu atents a les notícies al nostre facebook o twitter o directament per aquí!

VGAFIB a les xarxes socials -- 16 maig 2013

Ens podeu trobar a facebook i twitter a:

www.facebook.com/VGAFIB

twitter.com/vgafib

Hola! -- 15 maig 2013

Hola!

Benvingut a la nova secció de Noticies a la wiki!

VGAFIB

Video Games Association d'estudiants de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (VGAFIB) és una associació que té com a objectiu apropar el jovent a la industria dels videojocs organitzant ponències, trobades i, a la vegada, iniciar o completar els coneixements del sector als seus membres amb un ensenyament teòrico-pràctic sobre videojocs, participant en treballs amb o sense col·laboració d'empreses del sector.

A més a més, te l'objectiu de proporcionar a tot no-membre tots els nostres coneixement adquirits mitjançant cursos en la FIB i articles del nostre wiki, els quals son tutorials escrits per els nostres membres a partir de l'experiència pròpia o bé traduccions d'altres tutorials i experiències de tercers que han sigut d'utilitat per als membres. Llegeix més...

Imatge destacada

GGJ14.jpg

Participants i organitzadors de la Game Jam Barcelona 2014.

Sabies que...

...en el Vampire: Bloodlines te encuentras con un vampiro hacker del clan Nosferatu llamado Mitnick, en clara referencia al famoso hacker Kevin "Condor" Mitnick?